Ciorbe „la oală” livrate la tine acasă, în Cluj-Napoca

Comandă ciorbe la oală în Cluj-Napoca şi împrejurimi

E foarte fain să găteşti, dar poate fi şi foarte obositor. Câteodată, seara când ajungi acasă de la muncă, nu mai ai chef nici să-ţi ungi o felie de pâine cu ceva, darămite să pui oale pe foc. Sau poate eşti toate ziua acasă, dar n-ai timp să te apropii de aragaz sau de cuptor.

Pentru tine, bucătarii de la Zebra gătesc Multbun, adică mâncare la oală pe care o poţi comanda astăzi, iar mâine ţi-o livrăm proaspătă, acasă.

Noi zicem că merită ca măcar o dată sau de două ori pe săptămână să ai grijă de tine şi de timpul tău şi să comanzi mâncare de calitate, gătită proaspăt la restaurantul nostru de pe Calea Baciului, de bucătari cu experienţă. Îţi recomandăm ciorbele noastre cu toată încrederea şi dacă ai copii, cu condiţia să ne spui dinainte dacă preferi să le facem mai puţin condimentate.

Iar dacă eşti single şi preferi o şaorma sau alte fast-food-uri (ştim că-s bune, şi nouă ne plac, dar nu în fiecare zi) află că e bine să fii pregătit să ai din când în când şi o ciorbă în stomac, dacă-i cum se zice şi trece dragostea pe-acolo. 🤗

Apropo, avem şi ciorbă de burtă, despre care clienţii noştri spun că-i excelentă (pe cuvânt!), ciorbă de fasole boabe cu ciolan, rădăuţeană şi altele + câteva supe creme, pe care le poţi comanda online, cu livrare rapidă în Cluj, Baciu, Floreşti, Apahida, Feleacu, Borhanci ş.a..

 

Comandă online ciorbe la oală în Cluj-Napoca

Ciorbă de burtă

Ciorbă ţărănească de văcuţă

Ciorbă rădăuţeană de pui

Ciorbă de pui cu tarhon

Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat

Supă cremă de ciuperci

Supă cremă de legume

Ce e Multbun de la Zebra

Ciorbe la oală (de burtă, de fasole boabe, rădăuţeană, supe creme etc) – porţii de 2 litri.

Aperitive (salată de vinete, hummus, salată boeuf, baba ganoush etc.) – porţii mari, de 1 kg..

Felul 2 (gulaş, pui curry, friptură, ficăţei, grătare, papricaş, plăcintă de peşte etc.) – porţii mari, de 1 kg..

Garnituri şi preparate VG (piure de cartofi, piure de mazăre, orez cu legume, broccoli cu mujdei, orez cu stafide, cartofi răntăliţi, cartofi gratinaţi etc.) – porţii mari, de 1 kg..

Pentru evenimente, cere o ofertă aici.Alege zona pentru livrare

Se salveaza zona de livrare
0
Call Now Button