Platouri aperitive

EXTRA

SARMALE

Platouri cu aperitive doar din ingrediente de calitate! Alege platoul, gramajul ┼či data livr─ârii. Dac─â ai nevoie de recomand─âri sau de o ofert─â complet─â pentru un eveniment, acceseaz─â pagina Catering & Events.

Intr─â ┼či pe pagina MultBun de la Zebra pentru ciorbe la oal─â (2litri) sau m├óncare bun─â (sc─âri┼ú─â, friptur─â, vinete, humus, polenta, pl─âcint─â de pe┼čte etc.) la por┼úii mari, de 1kg.

IMPORTANT. ├Än Cluj-Napoca ┼či ├«mprejurimi*, livrarea e gratuit─â, de luni p├ón─â vineri. S├ómb─âta, comanda minim─â e 150 de lei, iar livrarea e gratuit─â pentru comenzile peste 200 de lei (sumele calculate f─âr─â ambalaje). Comenzile mai mici de s├ómb─ât─â se pot ridica personal de la restaurant. Comenzile pentru weekend se vor plasa p├ón─â cel t├órziu vineri, la ora 13:00. Duminica, facem livr─âri doar ├«n cazuri speciale.┬á Toate comenzile se vor plasa cu minimum 24 ore ├«nainte de data livr─ârii. Ambalajele se taxeaz─â separat.

*├«mprejurimile ├«nseamn─â Baciu, Flore┼čti, Some┼čeni, Borhanci, Beca┼č. Pentru alte zone, se va percepe o tax─â suplimentar─â de transport.┬á

BINE DE ┼×TIUT. ├Än fotografii sunt variantele de platouri cu cele mai mici gramaje (de obicei cele de 800g.). Folosim ingrediente de cea mai bun─â calitate, iar ambalajul este atestat pentru a intra ├«n contact direct cu alimentele (h├órtie de uz alimentar). Pentru evenimente, putem oferi ┼či farfurii sau tac├ómuri bio (inclusiv comestibile, din t─âr├ó┼úe).

Dac─â nu ┼čtii exact ce m├óncare dore┼čti pentru evenimentul t─âu, ├«┼úi putem trimite noi o ofert─â personalizat─â.

 

Alege zona pentru livrare

Se salveaza zona de livrare
0
Call Now Button