Platouri aperitive

Platouri cu aperitive doar din ingrediente de calitate! Alege platoul, gramajul şi data livrării. Dacă ai nevoie de recomandări sau de o ofertă completă pentru un eveniment, accesează pagina Catering & Events.

Intră şi pe pagina MultBun de la Zebra pentru ciorbe la oală (2litri) sau mâncare bună (scăriţă, friptură, vinete, humus, polenta, plăcintă de peşte etc.) la porţii mari, de 1kg.

IMPORTANT. Livrarea e gratuită, de luni până vineri. Sâmbăta, comanda minimă e 150 de lei, iar livrarea e gratuită pentru comenzile peste 200 de lei. Comenzile mai mici de sâmbătă se pot ridica personal de la restaurant. Comenzile pentru weekend se vor plasa până cel târziu vineri, la ora 13:00. Duminica, facem livrări doar în cazuri speciale.  Toate comenzile se vor plasa cu minimum 24 ore înainte de data livrării.

BINE DE ŞTIUT. În fotografii sunt variantele de platouri cu cele mai mici gramaje (de obicei cele de 800g.). Folosim ingrediente de cea mai bună calitate, iar ambalajul este atestat pentru a intra în contact direct cu alimentele (hârtie de uz alimentar). Pentru evenimente, putem oferi şi farfurii sau tacâmuri bio (inclusiv comestibile, din tărâţe).

Dacă nu ştii exact ce mâncare doreşti pentru evenimentul tău, îţi putem trimite noi o ofertă personalizată.

 

Call Now Button
Nu aveți produse în coș!
0