fbpx

Delivery în Cluj pentru Paşti 2022. Platouri, sarmale şi mâncare la oală

Îţi doreşti platouri cu aperitive şi mâncare la oală pentru Paşti în Cluj-Napoca şi împrejurimi? Ai de unde alege! Am pregătit 15 sortimente de platouri pe care le putem livra vineri, 22 aprilie şi sâmbătă 23 aprilie, înainte de Paşte. Platouri clasice, cu carne, cu peşte, vegetariene, vegane (de post) şi chiar platouri dedicate copiilor. Pe lângă acestea, avem şi o ofertă generoasă de ciorbe, felul 2 şi aperitive „la oală”  + sarmale cu vită, porc, ciuperci sau păsat. 

PLATOURI CU APERITIVE PENTRU PAŞTI

Platou Zebra Kids
Crochete de pui, Ruladă cu şuncă şi spanac, Ruladă cu struguri, Chiftele de porc, Salam, Bulete de caşcaval, Tapas cu roşii cherry şi măsline

Platou de Chef
Chiftele de porc, Crochete de pui cu susan, Ruladă de caşcaval, Bulete din caşcaval, Aperitiv Doboş

Platou Clasic
Chifteluţe din carne de porc, Şniţel de pui cu susan, Aperitiv Doboş, Ecler cu pasta brânză, Rulou din piept de pui, Ruladă cu brânză.

platouri cu aperitive paste

Platou Zebra
Minifrigărui Caprese, Crochete de pui cu susan, Ruladă cu caş, Rulou de cașcaval cu șuncă, Tartine cu pastă de ton, Ruladă de curcan.

Platou Zebra Junior
Chifteluţe din carne de vită, Şniţel de pui, Tartine cu muşchi file, Ouă umplute, Bulete de caşcaval, Rulou de pui cu legume.

Platou cu brânzeturi
Brânză cu piper, Șvaițer, Caș afumat, Brânză cu nucă, Coșulețe cu brânză President, Brânza St.Clemens (cu mucegai).

Platou Vegetarian
Ciuperci umplute cu brânză, Vinete pane, Frigărui din roşii cherry şi mozzarella, Bărcuţe cu cremă de brânză, Rafaello din brânză (feta, caşcaval), Ruladă de caşcaval cu ardei.

 

Vezi fotografii, preţuri şi comandă platouri online – AICI.

 

MULTBUN DE LA ZEBRA – MÂNCARE LA OALĂ PENTRU PAŞTI

Aperitive la 1 kg. /500 g: salată a la russe, salată „boeuf” de curcan, baba ganoush, hummus, crochete de pui, chiftele, bulete de caşcaval, chiftele de peşte ş.a..

Ciorbe la oală – 2 litri: ciorbă de burtă, ciorbă rădăuţeană, ciorbă de fasole boabe cu ciolan, ciorbă rădăuţeană de pui, salată de vinete, supă cremă de ciuperci.

Multbun - ciorbe la oala

Felul 2 cu carne – 1kg: bograci gulaş, chiftele marinate, friptură de Turda, ficăţei de pui, scăriţă de porc, ceafă de porc la grill, cotlet de porc în sos de muştar, papricaş de pui, pomana porcului, plăcintă de peşte, fish & chips, vită în sos cu miere şi vin ş.a.

 

Multbun - mâncare la oală

 

Garnituri şi preparate VG, la kil: piure de cartofi, piure de varză roşie, piure de mazăre cu mentă, broccoli cu mujdei, cartofi răntăliţi, cartofi gratinaţi, cartofi înăbuşiţi, varză săsească, orez cu legume, legume royal mix.

ŞI MULTE ALTELE!

Vezi fotografii, preţuri şi comandă mâncare la oală online – AICI.

Comenzi platouri şi mâncare la oală pentru Paşti 20210
Call Now Button