fbpx
00%
0

Niciun produs în coș.

Zebra sărbătorește 13 ani norocoși!

Contact

Instagram


Ultimele articole

Ceva FREEEESH de la Zebra! 🍉

Descoperă noile platouri de la Zebra Catering Cluj pentru evenimentele.. Read more

Platouri cu Aperitive pentru Paști 2024 de la Zebra Catering Cluj

În căutarea unor platouri cu aperitive delicioase pentru masa de.. Read more

Zebra Catering Cluj – diversitate şi ingrediente de calitate pentru evenimentul tău

Catering în Cluj – evenimente, petreceri, coffee-breaks Indiferent dacă este.. Read more

Niciun produs în coș.

admin - 09/02/2012

Pui marocan- ca la Zebra acasă

Ne-am hotarat ca miercurea sa mancam “ca la Zebra acasa”. După ce saptamana  trecută am făcut “Tagine” şi am constatat că mancarea asta nu prea are gust de.. sarmale, am  mai scotocit noi  prin preferinţele ardelenilor   şi am dat , de ce credeţi ?

De Pui marocan cu cuş-cuş şi stafide !

Ni s-a părut foarte provocator ca  aici, la cantina noastră, la Zebra noastră drăguţă, să facem asemenea fel de mâncare . Prima dată Tagine, apoi asta . Dar să nu uităm că Zebra noastră işi cere drepturile,  de a mânca exact ca la mama ei acasă .  Macar o data pe saptamana.

Şi ne-am apucat de treabă.

Mai întâi  am preparat Harissa . Un amestec de condimente folosit în Nordul Africii, pe bază de ardei iute .

Noi am folosit pasta de ardei iute, coriandru, chimen, usturoi, sare şi piper. Nu am facut Harissa foarte  picant, să fie pe gustul tuturora.

Am învelit pulpele de pui în sosul  Harissa  by Zebra şi le-am pus fain-frumos la cuptor, am acoperit tava să  pătrundă bine Harissa în carne . S-au copt , drăguţele de ele (pulpele), exact ca şi o friptură la cuptor , cu o crustă un pic  ‘spicy’ , frumos colorate. Separat, am prăjit usturoi feliat , în unt.  Am adăugat stafidele înmuiate,  scurse bine şi date prin făina . Am amestecat usor  şi am adăugat spanacul, sare  şi piper , lăsând să scadă bine sosul .

Hei , cuş-cuş , come to mama ! Ştiţi şi voi ce rapid se prepară .. Asa ca..

Se amestecă  acesta cu spanacul si stafidele . A iesit  ceva demenţial , credeţi-mă. Pe lânga faptul că arată excelent combinaţia de culori , gustul este ceva … de vis .  Merită să încercaţi şi voi .

Pulpele de pui cu sosul Harissa (by Zebra) aşezate frumos pe minunăţia de cuş-cuş cu spanac şi stafide  se servesc calde , se mestecă încet , încet fiecare bucată . Cu asemenea gust nu te-ai mai întâlnit niciodată . Garantez.

Merită să încercaţi şi voi.

Iar după o mâncare ca la Zebra acasă , merge bine o prăjitura .. “lacrimă de elefant “(în imagine).

Dar despre asta vă voi povesti alta data .

Vă aşteptăm cu drag ,

Echipa Zebra  Cluj

Posted in Blogul nostru
Previous
All posts
Next

© 2023 Zebra Catering Cluj. All Rights Reserved.

Call Now Button