fbpx

Cupa liceelor Neuronkid 2016

Astăzi începe la Cluj-Napoca ediţia a 12-a a Cupei Liceelor Neuronkid, la fotbal, un eveniment sportiv foarte iubit şi aşteptat de către elevii clujeni. Ajuns o veritabilă stare de spirit, competiţia reuneşte cei mai buni fotbalişti ai liceelor clujene, fiind, pe langă un eveniment sportiv, şi un excelent prilej de socializare pentru tinerii sportivi. Şi nu am putea trece mai departe fără să amintim faptul că aici au evoluat şi doi dintre cei mai importanţi jucători de fotbal din acest moment, Vlad Chiricheş şi Alexandru Maxim.

Gazda competiţiei este Baza Sportivă Napoca, care a pregătit cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea întrecerilor, punctul culminant fiind finala care se va desfăşura în Sala Sporturilor “Horia Demian”, pe data de 8 iunie.

Ca şi în anii precedenţi, Zebra Restaurant&Catering este unul dintre partenerii acestui eveniment, asigurând masa de prânz pentru staff-ul tehnic şi arbitrii competiţiei, dorind pe această cale să aducem mulţumiri pentru încrederea acordată.

Nu în ultimul rând, pentru a fi la curent cu toate informaţiile despre eveniment, vă invităm să urmăriţi pagina www.ovidiublag.ro, dar şi pagina oficială de Facebook a Bazei Sportive Napoca.

Mult succes tuturor sportivilor clujeni înscrişi în competiţie!Scrie un comentariu

0
Call Now Button