Te invit astăzi să faci o plimbare în lumea dulce din universul Zebra.
Te răsfăţăm zilnic cu un desert, menit să îţi aducă bucurie şi un plus de energie, mai ales atunci cand simţi că glicemia dă semne că ar vrea să scadă. Şi de ce sa nu recunoaştem asta? Se întâmplă să avem zile mai solicitante, mai stresante şi cu prea multe provocări, zile din acelea în care ne-am dori să luăm o pastilă minune şi să prindem energie şi elan pentru muncă sau activităţile din agendă.
Aşa că, lasă dulcele Zebra să fie pastila ta minune!
Şi asta nu este totul. Hai că îţi spun mai jos de ce să alegi prăjituri de la Zebra Cluj.
Prăjiturile noastre sunt pregătite doar din ingrediente naturale (ouă, lapte, unt) şi nicidecum din prafuri sau premixuri. Chiar sunt adevărate prăjituri “de casă”.
Prăjiturile Zebra sunt mereu proaspete, le pregătim zilnic cu mare drag.
Dulciurile noastre te poartă în vremea copilăriei, spre cele pregătite de mame şi bunici, pentru ca aici la Zebra, preţuim familia şi tot ce înseamnă “ca la mama acasă”.
Ne plac aromele autentice şi gusturile prăjiturilor clasice, dar credem şi în reinventarea lor. Despre asta nu vreau să vă vorbesc acum, este surpriză!
Poţi comanda prăjituri de la Zebra Cluj în fiecare zi, la birou ori acasă, în funcţie de ce avem în meniu în ziua respectivă, dar si cu ocazia evenimentelor speciale din viaţa ta. Pregătim cu mare placere şi profesionalism platouri de prăjituri asortate, lucrate manual şi cu ingrediente traditionale. Trebuie să le încerci!
Poţi să ne contactezi la numarul de telefon 0723-597-301 şi nu uita să consulţi oferta noastră, direct pe site, pe www.zebracateringcluj.ro, secţiunea Produsele noastre.
Ce zici, te-am convins?
Şi ca pofta să fie poftă pana la capăt, te las în compania câtorva poze, o selecţie cu prăjiturile de casă pregătite până acum.
Prăjitura “Cabana”
Prăjitură “Greta Garbo”
Prăjitură cu foi şi cremă de cafea
Prăjitură cu zahăr ars şi cremă de vanilie
Prăjitură “Fanta”
Prăjitură “Lacrimă de elefant”
Prăjitură “Ora 12”
Prăjitură “Zi şi noapte”
Prăjitură cu zahăr ars
Corina Ureche