fbpx

De Sărbători, Zebra e ajutorul tău în bucătărie! Avem aperitive gustoase şi prăjituri de casă

Ca la fiecare final de an, Zebra sare în ajutorul familiilor pentru care Sărbătorile sunt de multe ori un motiv de stres şi oboseală, în loc de linişte şi veselie. Curăţat, spălat, gătit, copt, ştiţi povestea. Evident că nu vrem să răpim copiilor ocazia de se bucura de specialităţile voastre culinare („mama face cele mai bune sarmale”, „tata e specialist în salată boeuf”, „bunica face o friptură de te lingi pe degete„), dar vă putem asista cu aperitivele şi cu prăjiturile :). Acasă de Crăciun, Revelion, dar şi la aniversări, evenimente corporate şi petreceri, în toată luna decembrie.

Platourile cu aperitive sunt de 10 feluri, inclusiv „vedetele sezonului”: platou de post (vegan) şi platoul tradiţional cu jumări, slană, cârnaţi etcetera. Avem şi platouri cu peşte, brânzeturi, lacto-vegetariene, micuţe sau uriaşe, şi-n plus le puteţi combina cum vă e pofta. Le găsiţi pe toate la acest link, cu gramaje, preţuri şi program de sărbători.

 

De Sărbători, puteţi comanda şi prăjiturile preferate ale lui Moş Crăciun (aşa ne-a şoptit nouă un spiriduş): Bomboană, Arlechin, Albiniţa, Doboş, Krantz şi Snickers. Doar din ingrediente naturale, cu reţete de casă. Toate detaliile (gramaje, preţuri) le aveţi aici.

 

Poţi comanda platouri sau prăjituri de Sărbători, Crăciun sau Revelion, în Cluj.

– comandă platouri sau prăjituri toată luna decembrie prin chat, mail sau la numerele de telefon 0736-661.738 şi 0723-597.301.
– program special pentru Crăciun: comenzile se preiau până în 19 Decembrie, inclusiv, cu livrare până în 23 Decembrie, inclusiv.
– program special pentru Revelion: comenzile se preiau până în 26 Decembrie, inclusiv, cu livrare până în 30 Decembrie, inclusiv.

Vă dorim Sărbători minunate!Scrie un comentariu

0
Call Now Button