Blogul nostru

Delicioasa

O prăjitură de senzație , zicem noi .

Se numește  Delicioasa .

Și o să vedeți de ce .

În tava unsă și tapetată cu făină ( sau cel mai sigur , pe hârtie de copt )  se pun 300 gr nucă prăjită și tăiată .

Separat facem blatul . Se bat spumă tare 7 albușuri cu 200 gr zahăr , 2 linguri pesmet , 4 linguri nucă măcinată , 2 linguri făină.

Se toarnă peste nucă și se coace .  Când e coaptă se scoate de la cuptor și se întoarce invers ( cu nuca în sus ) pe  o tavă.

Rapid , până e caldă nuca , se unge cu 300 de grame de Nutella.

Crema : Cele 7 gălbenușuri se amestecă pe bain-marine cu 10 linguri de zahăr și 7 linguri de lapte .  Când este rece se amestecă cu 500 ml frișcă bătută.

Și acum intervine  “designul interior “ : jumătate din crema de mai sus  se pune peste Nutella . Apoi se pune un rând de biscuiți inmuiați în cafea naturală bine îndulcită . Peste acești biscuiți punem apoi restul de cremă. Pudrăm deasupra cu Capucino .

Deci numai ingrediente de clasă .

Vi se pare greu de făcut ? Ia uitați-vă cum arată .  Merită ! Este DE-LI-CIOA-SĂ !

Poftă bună !

Echipa Zebra Cluj



Scrie un comentariu

0
Call Now Button