O prăjitură de senzație , zicem noi .
Se numește Delicioasa .
Și o să vedeți de ce .
În tava unsă și tapetată cu făină ( sau cel mai sigur , pe hârtie de copt ) se pun 300 gr nucă prăjită și tăiată .
Separat facem blatul . Se bat spumă tare 7 albușuri cu 200 gr zahăr , 2 linguri pesmet , 4 linguri nucă măcinată , 2 linguri făină.
Se toarnă peste nucă și se coace . Când e coaptă se scoate de la cuptor și se întoarce invers ( cu nuca în sus ) pe o tavă.
Rapid , până e caldă nuca , se unge cu 300 de grame de Nutella.
Crema : Cele 7 gălbenușuri se amestecă pe bain-marine cu 10 linguri de zahăr și 7 linguri de lapte . Când este rece se amestecă cu 500 ml frișcă bătută.
Și acum intervine “designul interior “ : jumătate din crema de mai sus se pune peste Nutella . Apoi se pune un rând de biscuiți inmuiați în cafea naturală bine îndulcită . Peste acești biscuiți punem apoi restul de cremă. Pudrăm deasupra cu Capucino .
Deci numai ingrediente de clasă .
Vi se pare greu de făcut ? Ia uitați-vă cum arată . Merită ! Este DE-LI-CIOA-SĂ !
Poftă bună !
Echipa Zebra Cluj