Găluşte imperiale

Din ciclul  *Miercurea facem ceva nou*  dar  și pentru faptul că i-am rămas datori  unui prieten la care i-am trezit nostalgii …de supă de găluște.
Am pătruns așadar în tainele bucătăriei Zebra  și am aflat rețeta minunatei Supe. Supa  de  găluște imperiale.

Se bat 3 oua întregi cu 50 de gr făină , 50 gr cașcaval , 50 gr gris. Adugăm sare și piper . Cine dorește poate sa adauge și pătrunjel tocat.

Această compozitie se pune la cuptor într-o tavă , pe hârtie de copt. Se coace 15 minute .
Acest blat , gata copt ,  se decupează  cu un pahar , în rondele .  Deja avem găluștele imperiale. Le punem să mai dea un clocot în supa de pui . Nu se împraștie niciodată , se păstrează tari , gustoase și frumoase. Ca și în poză.
O să vă convingeți de ce se numesc Galuște Imperiale.

Echipa Zebra



Scrie un comentariu

0
Call Now Button