Din ciclul *Miercurea facem ceva nou* dar și pentru faptul că i-am rămas datori unui prieten la care i-am trezit nostalgii …de supă de găluște.
Am pătruns așadar în tainele bucătăriei Zebra și am aflat rețeta minunatei Supe. Supa de găluște imperiale.
Se bat 3 oua întregi cu 50 de gr făină , 50 gr cașcaval , 50 gr gris. Adugăm sare și piper . Cine dorește poate sa adauge și pătrunjel tocat.
Această compozitie se pune la cuptor într-o tavă , pe hârtie de copt. Se coace 15 minute .
Acest blat , gata copt , se decupează cu un pahar , în rondele . Deja avem găluștele imperiale. Le punem să mai dea un clocot în supa de pui . Nu se împraștie niciodată , se păstrează tari , gustoase și frumoase. Ca și în poză.
O să vă convingeți de ce se numesc Galuște Imperiale.
Echipa Zebra