fbpx

Platouri cu aperitive pentru copii. De ce de la Zebra?

Organizezi o zi de naştere sau o petrecere şi te gândeşti să comanzi platouri de aperitive pentru copii în Cluj? Ai nimerit bine!

La Zebra, de 10 ani încoace îmbunătăţim şi îmbogăţim oferta de platouri cu aperitive astfel încât să fie o varietate cât mai mare, de la aperitive clasice, la cele vânătoreşti, cu brânzeturi, vegetariene ori vegane (de post). Ne-am gândit şi la cei mici şi am inventat câteva combinaţii de aperitive care li s-ar potrivi. Toate reţetele sunt realizate cu suportul unui medic nutriţionist.

Ştim că unii părinţi consideră că anumite preparate pe care le veţi regăsi mai jos nu sunt ideale pentru toţi copiii, de exemplu crochetele de pui sau buletele de caşcaval, dar noi când am construit aceste platouri am luat în considerare două lucruri:

  • ingredientele să fie de cea mai bună calitate – asta a fost promisiunea Zebrei încă de la înfiinţare şi cu fiecare an care trece, cu multe schimbări în privinţa preţurilor şi furnizorilor, ne luptăm să ne ţinem de ea;
  • copiilor să le placă tot ce e pe platou – iar aici intervine feedbackul vostru, în urma miilor de platouri pe care le-am făcut şi le-am livrat în ultimii ani, la evenimente şi petreceri cu copii – voi ne-aţi spus ce le place celor mici, iar noi am executat :).

Platouri cu aperitive pentru copii:

Zebra Kids: Crochete de pui, Ruladă cu şuncă şi spanac, Ruladă cu struguri, Chiftele de porc, Salam, Bulete de caşcaval, Tapas cu roşii cherry şi măsline – vezi detalii şi comandă online.

Zebra Junior: Chifteluţe din carne de vită, Şniţel de pui, Tartine cu muşchi file, Ouă umplute, Bulete de caşcaval, Rulou de pui cu legume – vezi detalii şi comandă online.

Preţul pentru platouri cu aperitive pentru copii porneşte de la 75 până la 200 de lei, în funcţie de gramaj. Livrarea e gratuită în timpul săptămânii. Toate detaliile + alte variante de aperitive pentru petrecerea voastră se găsesc în pagina de platouri.

 

Poate te interesează şi:

Copiii iubesc Zebra! Meniuri speciale pentru grădiniţe şi şcoli, în Cluj

 0
Call Now Button