fbpx

Ţi-e poftă de Meniul Zilei în Cluj? Ai nimerit unde trebuie

Cauţi Meniul Zilei în Cluj? Ai nimerit bine! La Zebra Catering, facem Meniul Zilei de aproape 10 ani, de pe vremea în care am început pe Calea Baciului 1-3 ca o simplă cantină şi până azi, când livrăm masa de prânz peste tot în oraş sau organizăm coffee-breaks şi pregătim platouri cu aperitive pentru evenimente private şi corporate.

De ce să comanzi de la noi?

PREŢUL – discount de 25% la Meniul Zilei

Chiar dacă e posibil să găseşti în alte locuri Meniul Zilei mai ieftin, trebuie să fii atent şi la ce fel de preparate conţine. De multe ori, acest tip de meniu este asociat cu o mâncare de calitate mai slabă, dar la Zebra preţul este atât de bun pentru are un discount între 19 şi 35%, (în medie 25%) faţă de meniul obişnuit, nu pentru că ar fi format din preparate mai proaste. Şi să ştiţi că nu e simplu să păstrăm de-atâţia ani şi acest discount, pe care pe orice aplicaţie de food îl vei vedea scos în evidenţă în culori strălucitoare, şi să păstrăm şi calitatea preparatelor. Dar pentru că vă place şi-l comandaţi zilnic, merită efortul :).

CALITATEA – carnea e carne, nu lungim mâncarea

Ne lăudăm că folosim de mulţi ani ingrediente foarte bune, atât în ceea ce priveşte Meniul Zilei cu carne, cât şi Meniul Zilei VG (vegetarian, respectiv de post). La primul dintre ele, „carnea e carne”, adică dacă o porţie are 100g, atunci e doar carne în suta aceea de grame, nu o lungitură cu mai mult sos şi câteva bucăţele de pulpă.

Meniul Zilei costă 19 lei şi poate fi comandat online de luni până vineri, de la 08:00 la 14:00, sau la telefon 0725 154 884.

CANTITATEA – Să fie bun, ieftin, dar şi mult! 🙂

Când comanzi Meniul Zilei în Cluj, e important să te uiţi întotdeauna şi la gramaje. Noi, de exemplu, avem ciorbele şi supele la 400ml, o porţie suficientă pentru un om serios, iar gramajele de la felul 2 sunt la 250g, puţin mai mari decât suntem obişnuiţi.

DIVERSITATEA – Meniul Zilei în Cluj: la Zebra e diferit, de luni până vineri.

Ne place să experimentăm, dar ascultăm şi de clienţii noştri. În ultimii ani, am avut sute de combinaţii la Meniul Zilei şi le-am păstrat pe cele unde am avut cel mai bun feedback. Asta nu înseamnă că vei vedea un Meniu repetat într-o săptămână, poate nici în decursul unei luni.Iată cum arată Meniul Zilei în Cluj, la Zebra Catering, într-o săptămână normală:

Luni
Ciorbă de pui cu roşii şi orez 400ml
Cotlet de porc cu sos vânătoresc și cartofi
cu pătrunjel 100/100/250g
Chiflă 60gMarţi
Ciorbă a la grec de vită 400ml
Ostropel de pui și mămăligă 100/100/250g
Chiflă 60gMiercuri
Ciorbă țărănească de porc 400ml
Piept de curcan în sos de rodii și piure de
cartofi 120/250g
Chiflă 60g

Joi
Supă de curcan cu găluște imperiale 400ml
Pulpă de porc la cuptor și sote de mazăre
100/250g
Chiflă 60gVineri
Ciorbă de legume cu ciolan afumat 400ml
Pui curry madras si orez cu ceapă verde
200/250g
Chiflă 60g

Meniul Zilei şi Meniul Zilei Vegetarian pot fi comandate online direct pe site, iar livrarea e gratuită pentru comenzi de la 40 la 100 de lei, în funcţie de zonă.0
Call Now Button